Daripada Zamri Nanyan
Tarikh:

Per: Buat Duit Di Internet Tanpa Produk Sendiri

Mungkin ini satu kejutan buat anda yang ramai rakyat Malaysia sudah buat duit di internet, walaupun mereka tidak ada sebarang produk sendiri.

Sebenarnya, untuk buat duit di internet, anda tak semestinya ada produk sendiri.

Ini kenyataan yang sahih dan pasti dengan bukti kukuh.

Tak tahulah dari siapa anda dengar tapi kalau anda masih lagi beranggapan yang anda MESTI ada produk sendiri untuk buat duit pertama anda di internet, buang tanggapan tersebut jauh-jauh… sebelum terlambat.

Hakikatnya, sudah ramai usahawan internet meraih pendapatan lumayan mereka dengan cuma mempromosikan produk orang lain dan mengumpul komisyen hasil daripada jualan tersebut sebanyak 50% ke atas!

Mereka dikenali sebagai “affiliate” atau “affiliate marketer”. Dalam Bahasa Kebangsaan, “agen jualan”.

Tugas seorang affiliate adalah mudah.

1) Anda pilih produk untuk dipasarkan
2) Anda lakukan promosi untuk produk tersebut
3) Anda terima komisyen jualan yang dipromosikan

Semua ini, legitimate.

Kadangkala komisyen bagi setiap satu jualan sangat lumayan sehingga mencecah RM100 atau lebih!

Jika anda ingin lebih banyak komisyen, senang saja - hasilkan lebih banyak jualan.

Dengan 10 jualan untuk produk yang komisyennya mencecah RM100, jumlahnya sudahpun RM1,000. Itu cuma komisyen daripada 1 produk. Jika anda pasarkan 5 produk sebulan, sudah tentu pulangannya lumayan, bukan?

Ini boleh menjadi kenyataan apabila anda mempunyai ‘sistem’ yang boleh diulangi setiap kali.
Jadi, tak hairanlah ada yang dapat membeli kereta dan rumah baru (dan melawat tempat pelancongan menarik) hanya dengan komisyen jualan produk orang lain di internet.

Dengar sini...

Pemasaran affiliate adalah salah satu cara TERBAIK untuk anda mula berniaga di internet tanpa risiko yang besar”.

Anda…

  • Tak perlu pening kepala untuk mencipta produk sendiri (yang tak tentu lagi boleh dijual atau tidak)
  • Tak perlu risau penghantaran produk kepada pelanggan
  • Tak perlu layan kerenah pelanggan yang kadangkala mencabar kesabaran dan semangat anda
  • Tak perlu semak dan sahkan pembelian produk
  • Tak perlu risau jika produk yang anda jual sekarang tidak menguntungkan (kerana anda boleh dapatkan produk lain untuk dijual)

Begitulah hebatnya pemasaran affiliate.

Pilih sesuatu produk dan lakukan promosi. Mudah.

Anda boleh mulakannya hari ini juga.

“Tapi bagaimana, ya?”

Bagaimana dan di mana anda boleh dapatkan produk untuk dijual?

Bagaimana anda boleh lakukan promosi atau pemasaran produk affiliate yang anda jumpa ini dengan berkesan di internet?

Saya akan bongkarkan ilmu dan rahsia ini kepada anda tetapi sebelum saya lakukannya, biar saya ceritakan kepada anda dahulu kenapa pemasaran affiliate merupakan salah satu cara terbaik untuk anda mula berniaga di internet.

2003 merupakan tahun di mana saya mengorak langkah di dalam bisnes internet. Tak tahu apa yang hendak dilakukan, saya pilih untuk mempromosikan produk orang lain di dalam bidang yang saya sendiri tidak fahami – pemasaran berbilang tingkat atau multi-level marketing.

Terkejut besar saya bila ada orang dari Amerika Syarikat beli produk yang saya pomosikan. Mana tidaknya, saya orang Malaysia dan si pembelinya pula tinggal beribu batu jauhnya.

Komisyen jualan affiliate pertama saya sebanyak $9.97 dikreditkan namun nilai tersebut tidaklah sebegitu penting. Yang paling berharga ialah saya sudah dapat idea yang saya tak perlu produk sendiri untuk menghasilkan pendapatan di internet.

Dari hari itu, saya berazam untuk terus berjaya. 

Beberapa tahun seterusnya…

Anda lihat sendiri hasil yang saya perolehi di internet dan ini baru hasil jualan produk affiliate.

Setiap bulan, saya mampu menjana ribuan ringgit dengan program affiliate – tanpa produk sendiri.

Dan ini pula pasti mengejutkan anda.

Pendapatan yang saya paparkan di atas bukannya datang daripada promosi produk affiliate ke pasaran antarbangsa – ini hasil promosi produk affiliate ke pasaran tempatan.

Kalau ditambah dengan komisyen jualan produk affiliate luar negara, pastinya lebih lumayan, bukan?

Tapi jangan takut.

Anda tak perlu risau untuk bersaing dengan mat-mat saleh bermata biru di luar sana.

Lombong emas di dalam negeri pun belum habis diterokai. Lagipun anda lebih mudah dan selesa memasarkan produk affiliate ke pasaran tempatan, bukan? Bahasa yang digunakan untuk memasarkan produk affiliate dalam pasaran tempatan adalah dalam Bahasa Kebangsaan. Bahasa yang sama seperti yang saya sampaikan kepada anda sekarang. Jadi, kemahiran dalam Bahasa Inggeris untuk menjadi pakar affiliate bukanlah satu kemestian.

Atas sebab inilah saya cipta program ini – untuk menjadikan anda pakar di dalam memasarkan produk affiliate di dalam pasaran tempatan (dan seterusnya ke pasaran luar negara selepas anda bersedia).

Memperkenalkan…

“Pakar Affiliate
Panduan Rahsia Pemasaran Affiliate

Pakar Affiliate merupakan satu pendedahan pelbagai strategi, teknik dan tip pemasaran produk affiliate yang disampaikan dalam format yang mudah anda fahami – audio dan video.

Tak kira anda otai atau newbie, saya pasti program ini akan beri impak besar kepada pemasaran bisnes internet anda.

Bukan itu sahaja, saya jemput pakar bisnes internet tempatan, seorang jutawan internet yang juga semestinya pakar di dalam pemasaran affiliate untuk memberikan sentuhan ajaib beliau di dalam menghasilkan “Pakar Affiliate”, Patric Chan.

Siapa Patric Chan?

Kemungkinan besar, anda tidak kenal dia langsung kerana beliau sibuk buat duit dengan pemasaran ‘affiliate’ di peringkat antarabangsa.

“Dear Patric,

You are awesome my friend! Of all my partners you are definitely the cream of the crop when it comes to internet marketing savvy... not only have you become one of our top producers with Success University in less than a month, you have really established yourself as a true leader. Thank you so much for all the help and mentorship you provide for our students!”


Matt Morris,
Ex-CEO, Success University And Best-Selling Author Of The Unemployed Millionaire
 

Beliau juga dijemput sebagai ‘speaker’ di Unleash Your Marketing Genius Seminar oleh Stephen Pierce untuk mengajar tentang pemasaran affiliate!

Patric Chan, berucap di Unleash Your Marketing Genius Seminar

Terdapat 3 modul di dalam program ini. 1 modul video dan 2 modul audio bersama Patric.

Bukan sahaja Patric seorang pakar dalam pemasaran affiliate, beliau juga mempunyai program affiliate sendiri yang dipromosikan oleh pakar-pakar antarabangsa yang sudahpun berkenal di internet seperti Matt Bacak, Stephen Pierce, Shawn Casey, Mike Litman dan Anik Singal (mereka semuanya adalah marketer bertaraf dunia dan sudah berjaya memperolehi jutaan US dollar dari internet).

Bayangkanlah rahsia yang diketahui oleh Patric apabila beliau mempunyai affiliate yang sungguh hebat sebegini! Sehingga sekarang, tiada seorang usahawan internet tempatan pun yang produk mereka dipromosikan oleh marketer antabangsa yang dinamakan di atas.

Saya boleh jamin Pakar Affiliate adalah salah satu program tentang pemasaran affiliate yang paling berkesan kerana ia adalah gabungan pengalaman dan pengetahuan Patric Chan, dengan penyesuaian pasaran tempatan, dan juga kejayaan saya yang telah terbukti.

Modul #1: Video Asas Pemasaran Affiliate

Memulakan langkah dengan betul adalah mustahak. Tersalah rancang, anda akan gagal. Sebab itulah saya rakamkan 5 video tutorial tentang asas pemasaran affiliate. Bukan setakat panduan asas, video-video yang disediakan juga mempunyai rahsia affiliate yang tersendiri. Ini yang bakal anda pelajari.

  • Maksud sebenar program affiliate
  • 3 jenis program affiliate dan yang mana satukah sesuai untuk anda
  • Bagaimana memilih program affiliate yang menghasilkan jualan. Silap pilih program, anda rugi masa, tenaga dan wang ringgit anda
  • 3 cara mencari produk affiliate dalam pasaran tempatan, untuk pasaran tempatan
  • Bagaimana mempelbagaikan kaedah promosi program affiliate anda dengan mudahnya
  • Kajian kes di mana saya hasilkan RM600+ dengan menghantar 1 email pada hari cuti, dan wang komisyen terkumpul sebanyak $1114.50 USD (RM3,900) – kedua-duanya tanpa saya menjual sebarang produk

Modul #2: Audio 5 Kaedah Pemasaran Affiliate Yang Terbukti Berkesan

Sesetengah affiliate berjaya menghasilkan komisyen yang lumayan dengan cuma menggunakan satu atau dua kaedah berkesan di dalam mempromosikan program affiliate. Di dalam audio ini, saya dan Patric kongsi 5 kaedah yang ada di antaranya anda boleh praktikkan sejam dari sekarang.

  • Bagaimana menggunakan forum untuk meningkatkan pengaruh dan kredibiliti anda – seterusnya membolehkan anda mempromosikan produk affiliate dengan mudah secara percuma
  • Jadikan penulisan anda sebagai mesin jualan. Anda akan diajar caranya
  • Bagaimana mempromosikan artikel berbahasa Kebangsaan tanpa perlu menggunakan direktori artikel
  • Aktiviti blogging pun boleh menghasilkan pendapatan affiliate – dengan sedikit modifikasi ke atas laman blog anda.
  • Cara terbaik menggunakan laman web sosial (apakah cara berkesan ini?)
  • Kaedah terpantas untuk mendapatkan trafik yang tepat mengena pasaran sasaran anda dalam masa 15 minit dari sekarang - dengan trafik ini, anda boleh buat duit di internet
  • Bagaimana menggunakan pengiklanan “Pay-Per-Click” tanpa jatuh bangkrap tetapi dapat buat duit dengan jayanya

Modul #3: Audio Eksklusif Teknik Pemasaran “Money-On-Demand”

Bukan setakat ratusan, malahan puluhan ribu ringgit telah dihasilkan dengan teknik pemasaran ini. Anda nak buat duit, hantar satu email dan tunggu wang anda dikumpulkan.

Saya mempraktikkannya. Patric mempraktikkannya. Dan ribuan lagi affiliate hebat di luar sana melakukannya. Itulah sebabnya saya beri nama teknik ini Teknik Pemasaran “Money-On-Demand”. Tapi bagaimana caranya?

Disebabkan saya dan Patric mahu anda benar-benar faham teknik berbisa ini, kami luangkan lebih satu jam untuk berikan ilmu ini kepada anda. Anda akan pelajari dan fahami bagaimana teknik pemasaran email dilakukan secara menyeluruh.

  • Apa yang dimaksudkan dengan pemasaran email di mana anda boleh buat duit dengan menulis dan menghantar email sahaja
  • Kenapa pemasaran email dianggap antara kaedah promosi affiliate terhebat
  • Bagaimana menggunakan pemasaran email tanpa dilabel sebagai “spammer” yang mana boleh memusnahkan bisnes anda jika tidak berhati-hati
  • Apa maksud opt-in dan apa yang perlu ada dalam laman opt-in untuk hasil yang optimum
  • Cara paling efektif untuk ‘mencairkan’ prospek untuk meninggalkan nama dan email mereka untuk anda promosikan sebarang produk kepada mereka
  • Berapa kerap anda perlu hantar email promosi dan apa yang perlu anda tulis supaya senang untuk buat duit di internet apabila butang ‘send’ ditekan
  • Kesalahan pemasaran email yang bakal mengundang padah di dalam promosi anda
  • Ketahui cara mengembangkan bisnes anda dengan menjadikan pemasaran email anda berjalan secara autopilot

Ketiga-tiga modul ini adalah untuk anda menjadi seorang pakar affiliate secepat mungkin.

“Pakar Affiliate” akan membantu anda menjadi affiliate yang mampu menjana pendapatan yang anda idamkan selama ini. Segala ilmu yang dapat saya dan Patric kongsikan di dalam 2 rakaman audio dan 5 rakaman video ini sudah cukup untuk anda mulakan perjalanan menjana pendapatan melalui pemasaran affiliate anda pada hari ini juga.

Sekarang, sudah tiada lagi alasan untuk anda mendapat RM pertama anda di internet.

Dapatkan “Pakar Affiliate” pada hari ini juga.

Tak cukup dengan produk audio dan video utama ini, saya berikan lagi hadiah bonus di bawah untuk memperkasakan lagi ilmu pemasaran affiliate anda.

Bonus #1: Temuramah Bersama Top Affiliate “The Four Weeks To Freedom”

Top Affiliate untuk produk pemasaran internet saya yang lalu, “The Four Weeks To Freedom” bukan sahaja mengumpul komisyen jualan sehingga RM7,960+ tetapi beliau juga berjaya membawa pulang sebuah televisyen LCD 32-inci sebagai hadiah. Di dalam temuramah ini, anda akan didedahkan cara bagaimana beliau lakukannya, apakah peralatan yang beliau gunakan dan yang lebih penting, bagaimana anda juga boleh melakukannya.

Bonus #2: Transkrip Terjemahan Audio Modul #1 dan Modul #2

Temuramah audio modul #1 dan #2 bersama Patric Chan dihasilkan di dalam bahasa Inggeris. Anda boleh pindahkan rakaman audio MP3 ini ke dalam cakera padat dan mainkannya di dalam kereta atau set stereo anda. Namun, saya faham yang ramai di antara anda juga lebih berminat untuk membaca daripada mendengar. Jadi, saya dapatkan servis penterjemahan dan transkripsi untuk menghasilkan teks terjemahan audio ini ke dalam Bahasa Kebangsaan. Jika anda pernah berurusan dengan servis transkripsi dan terjemahan, anda pasti tahu yang kos mendapatkan servis ini bukanlah murah. Anda dapatnya sebagai hadiah bonus secara percuma.

Bonus #3: Senarai Sumber Rujukan Affiliate

Di dalam program ini, saya dan Patric merujuk kepada beberapa sumber dan peralatan penting untuk anda menjadi Super Affiliate. Dengan menyediakan sumber rujukan ini, anda boleh semak sendiri mana-mana laman web penting yang kami kongsikan di dalam audio dan video program ini. Bukan itu sahaja, saya tambahkan lagi beberapa sumber rujukan tambahan supaya anda dapat lebih lagi ilmu daripada apa yang diberikan di dalam audio dan video “Pakar Afffiliate”.

 

 
Zamri is someone that I look up to myself.

If you know Zamri like I do, you know that he is an honest man. He is honest in his work, he is honest with his readers, and he is always honest with his intensions.
And Zamri is not only honest – he is smart.

Unlike the many Malaysian online entrepreneurs that I see, Zamri gets it right from the beginning. Zamri understands that starting an online business is not about fast cash. It is not about getting rich quick. It is about doing it right, plugging away bit by bit, and building your empire one brick at a time. And from the moment I know Zamri, that is what Zamri has been doing.


Iszuddin Ismail aka Kidino
MoneyClicking.net

Zamri Nanyan and me go a long way back. I accidentally stumbled upon
his website in 2003 while I was looking for ways to make money online.

He's one of the pioneers in the field on Internet marketing in Malaysia. His
experience is so vast and so diversified that just five minutes with this guy
will inspire you for life.

Needless to say, Zamri is an honest, competent and compassionate marketer.
I guess that's why he's been around for so long, and has impacted the lives of
many others like me.

If you want to discover how to quit your job, earn lots of money online and
live the lifestyle most people only dream of, listen to what Zamri has to say.

I did, and I never regretted it.

Sincerely,

Gobala Krishnan
RahsiaClickBank.com
"Mantap Zamri...! Itu yang mampu saya katakan. Kini saya tahu mengapa produk ini tidak dikeluarkan lebih awal, rupanya ianya mendedahkan rahsia jutawan yang sebenar dalam menyertai perniagaan tanpa modal ini iaitu affiliate.

Pastinya ia amat-amat berbaloi untuk dimiliki kerana pembeli produk ini boleh terus bermula menyelongkar segala produk affiliate di luar sana dan lakukan mengikut panduan yang dibekalkan dalam produk ini.

Saya yakin ramai orang yang akan menyesal jika produk ini tidak sempat dimiliki nanti. Perkongsian yang amat menarik. Terima kasih Zamri"


Razif Yusof
AutoViralReport.com

"Akhirnya, rahsia sebenar bagaimana menjana pendapatan dengan Affiliate terbongkar. Sebenarnya bagi saya affiliate bukan sahaja boleh menjana pendapatan, malah ia akan membuka mata kita tentang uniknya perniagaan internet, dan jawapan mengapa ramai orang berlumba-lumba mempromosikan sesuatu produk di Internet.

Jika di eBay anda menggunakan dropshipper untuk membolehkan kita menjual tanpa sebarang produk, begitulah juga dengan affiliate. Kita tidak perlu menghasilkan produk untuk dijual. Pendapatan yang kita perolehi hasil dari mempromosikan produk orang lain. Saya sendiri berjaya memperoleh ribuan ringgit seminggu hanya dari affiliate.

Ramai yang masih belum tahu tentang program affiliate ini. Walaupun ada yang sudah tahu, dengan hanya mengetahuinya sahaja tidak cukup untuk memperoleh ribuan, malah jutaan dollar di Internet. Saya pasti, persembahan yang cukup mantap dari Zamri Nanyan, dan perkongsian hebat dari Patric Chan, cukup lengkap untuk membantu anda memperoleh pendapatan lumayan melalui affiliate."


Sifu LAN.
Sifu-Lan.com

"Wowww..Patric dapat 300,000 list pada kali pertama buat mailing list tu. Mantop! Inilah guru yang patut kita korek rahsia dan ilmu mereka.

Saya pada mulanya ingatkan produk ni sama je dengan produk lain, so saya layan jelah sambil berblog. TAPI ternyata, saya terpaksa stop berblog dan tumpukan sepenuh perhatian pada apa yang diterangkan oleh Zamri dan Patric.

Rupanya produk ni lagi hebat dari ebook yang kita baca. Sebab rasa macam duk bertiga bersama mereka tau. Syokk dan teruja serta bersemangat!"


Wan Mus
WanMus.com

"Sesungguhnya, audio interview selama 2 jam terlampau singkat untuk informasi yang sangat luas skopnya. Tapi, Zamri dan Patric berjaya membincangkan keseluruhannya secara terperinci.

Tak puas rasanya mendengar satu kali. Saya nak dengar sekali lagi..."


Rammel Firdaus.
JaringNiaga.com

 

“Berapakah Harga Pakar Affiliate?”

Konsultasi sejam bersama Patric sahaja sudah menelan belanja lebih RM1,000. Anda sendiri pun mungkin tahu yang ianya amat sukar untuk mendapatkan masa berharga Patric untuk beliau ditemuramah. Patric sentiasa sibuk.

Itu belum lagi termasuk kos menghasilkan terjemahan untuk memudahkan anda memahami program ini.

Walaubagaimanapun, saya anggap ini semua adalah pelaburan saya untuk anda.

Tapi, saya tak akan berselindung.

Saya tak akan kenakan caj yang terlalu murah untuk anda dapatkan program “Pakar Affiliate”. Produk berkualiti mempunyai harganya yang tersendiri dan saya tak akan rendahkan nilai program berharga ini.

Pada masa yang sama, saya mahu program ini mampu dimiliki oleh individu yang serius di dalam mencari peluang menjana wang di internet. Dengan cara ini, saya dapat pastikan segala strategi, taktik, tip dan rahsia yang saya dan Patric kongsikan sampai kepada mereka yang layak sahaja dan sanggup melaburkan ilmu untuk kejayaan mereka.

Dan saya tahu anda serius untuk dapatkan program “Pakar Affiliate” – kerana anda baca setiap baris surat ini sehingga sekarang.

Jangan tunggu lagi sebelum saya ubah fikiran tentang harga program ini.

Pesan “Pakar Affiliate” sekarang dan anda cuma perlu bayar RM199 sekali sahaja.

Ya, cuma RM199 sekali bayar.

Saya yakin jika anda betul-betul praktikkan apa yang diajar di dalam “Pakar Affiliate”, pelaburan anda pada hari ini akan diperolehi semula berkali-ganda daripada apa yang anda keluarkan nanti.

Kenapa boleh saya katakan demikian?

Kerana inilah ilmu yang saya dan Patric amalkan untuk menjana pendapatan yang lumayan melalui program affiliate.

Saya tak tahu siapa lagi pernah berikan tawaran sebegini... yang pastinya, anda perlu ambil tindakan segera dan buat pesanan sekarang juga sebelum seminar ini penuh.

 

Jaminan Pulangan Semula 100% Wang Anda!

Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan dengan “money back guarantee”.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini, hubungi saya dalam masa 4 minggu dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Anda akan dapat kembali wang anda dengan jaminan yang saya berikan sebentar tadi. Tidak ada kerugian di pihak anda apabila anda membuat keputusan untuk membeli “Pakar Affiliate” ini.

Lihatlah apa yang anda dapat jika anda pesan hari ini:

 
Pakar Affiliate Modul #1: Video Asas Pemasaran Affiliate RM399
Pakar Affiliate Modul #2: Audio 5 Kaedah Efektif Pemasaran Affiliate RM399
Pakar Affiliate Modul #3: Audio Eksklusif Teknik Pemasaran “Money-On-Demand” RM399
Temuramah Bersama Top Affiliate “The Four Weeks To Freedom” RM199
Transkrip Terjemahan Audio Modul #1 & #2 RM1,599
Senarai Sumber Rujukan Affiliate RM199
Pelaburan Anda RM3,194 RM 199 Sahaja


Tempah sekarang. Dapatkan semua produk ini termasuk hadiah bonus...

Pesan "Pakar Affiliate"!

Selepas pendaftaran, anda akan dapat terus akses ke ruang ahli "Pakar Affiliate" dan menikmati hadiah bonus istimewa dari kami. Lakukan pembayaran di bawah:

CUMA RM199

 

 

Pakar Affiliate adalah dalam bentuk digital dan boleh dimuatturun dari laman keahlian.
Ingat yang kami mempunyai jaminan wang pulangan semula selama 30 hari.

 
ikhlas,




P.S: Bilakah kali terakhir anda lihat 2 orang pakar affiliate dedahkan satu program terbaik di dalam bidang ini berdasarkan pengalaman praktikal mereka pada harga yang mampu milik? Inilah peluang anda untuk memiliki “Pakar Affiliate” dan mempraktikkan strategi dan rahsia dalaman mereka secepat mungkin. Pesan sekarang sebelum pesaing anda menemui program ini.

P.P.S: “Pakar Affiliate” mempunyai jaminan pulangan semula wang anda jika anda tidak berpuas hati dengan program ini. Jika anda bersungguh-sungguh melakukan apa yang diajar dan tidak mendapat sebarang hasil (saya pasti ini tidak akan berlaku), maka anda layak menerima wang anda semula. Anda tidak rugi apa-apa jika anda pesan hari ini juga.

 

 

 

Earnings Disclaimer


EVERY EFFORT HAS BEEN MADE TO ACCURATELY REPRESENT THIS PRODUCT AND IT'S POTENTIAL. EVEN THOUGH THIS INDUSTRY IS ONE OF THE FEW WHERE ONE CAN WRITE THEIR OWN CHECK IN TERMS OF EARNINGS, THERE IS NO GUARANTEE THAT YOU WILL EARN ANY MONEY USING THE TECHNIQUES AND IDEAS IN THESE MATERIALS. EXAMPLES IN THESE MATERIALS ARE NOT TO BE INTERPRETED AS A PROMISE OR GUARANTEE OF EARNINGS. EARNING POTENTIAL IS ENTIRELY DEPENDENT ON THE PERSON USING OUR PRODUCT, IDEAS AND TECHNIQUES. WE DO NOT PURPORT THIS AS A “GET RICH SCHEME.”

ANY CLAIMS MADE OF ACTUAL EARNINGS OR EXAMPLES OF ACTUAL RESULTS CAN BE VERIFIED UPON REQUEST. YOUR LEVEL OF SUCCESS IN ATTAINING THE RESULTS CLAIMED IN OUR MATERIALS DEPENDS ON THE TIME YOU DEVOTE TO THE PROGRAM, IDEAS AND TECHNIQUES MENTIONED, YOUR FINANCES, KNOWLEDGE AND VARIOUS SKILLS. SINCE THESE FACTORS DIFFER ACCORDING TO INDIVIDUALS, WE CANNOT GUARANTEE YOUR SUCCESS OR INCOME LEVEL. NOR ARE WE RESPONSIBLE FOR ANY OF YOUR ACTIONS.

MATERIALS IN OUR PRODUCT AND OUR WEBSITE MAY CONTAIN INFORMATION THAT INCLUDES OR IS BASED UPON FORWARD-LOOKING STATEMENTS WITHIN THE MEANING OF THE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1995. FORWARD-LOOKING STATEMENTS GIVE OUR EXPECTATIONS OR FORECASTS OF FUTURE EVENTS. YOU CAN IDENTIFY THESE STATEMENTS BY THE FACT THAT THEY DO NOT RELATE STRICTLY TO HISTORICAL OR CURRENT FACTS. THEY USE WORDS SUCH AS “ANTICIPATE,” “ESTIMATE,” “EXPECT,” “PROJECT,” “INTEND,” “PLAN,” “BELIEVE,” AND OTHER WORDS AND TERMS OF SIMILAR MEANING IN CONNECTION WITH A DESCRIPTION OF POTENTIAL EARNINGS OR FINANCIAL PERFORMANCE.

ANY AND ALL FORWARD LOOKING STATEMENTS HERE OR ON ANY OF OUR SALES MATERIAL ARE INTENDED TO EXPRESS OUR OPINION OF EARNINGS POTENTIAL. MANY FACTORS WILL BE IMPORTANT IN DETERMINING YOUR ACTUAL RESULTS AND NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE RESULTS SIMILAR TO OURS OR ANYBODY ELSES, IN FACT NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE ANY RESULTS FROM OUR IDEAS AND TECHNIQUES IN OUR MATERIAL.

Affiliate - Buat Duit